Aparate Ingrijire

Placa Philips Prestige BHS731/00 – Review si Parere Personala

Despre brand

Brandul Philips & Co a fost fondat in anul 1891, intr-un orasel olandez Eindhoven, prima data cu o gama de becuri. In 1898, Anton Philips a facut o campanie publicitara si a folosit ca intrument de marketing o serie de vederi cu, costume nationale olandeze, iar la fiecare vedere a adaugat cuvantul Philips, scris pe becuri.Treptat, firma Philips a inceput sa se orienteze si in alte domenii. Astazi, putem spune ca este numarul unu in domeniul ingrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al ingrijirii acute, al ingrijirii la domiciliu si in iluminarea economica si dezvoltarea unor noi aplicatii privind iluminatul. Pe langa partea de iluminat, brandul este foarte cunoscut si in domeniul aparatelor de barberit, de tuns pentru barbati dar si cel al ingrijirii pielii.Firma Philips si-a construit reputatia unui brand de incredere, in domeniile ingrijirii sanatatii, stilului de viata si al iluminatului. Aceasta firma are ca interes inovatia si introducerea de noi tehnologii cat mai avansate pentru confortul fiecarui utilizator.

Produsele Philips si serviciile indeplinesc promisiunea facuta clientilor si anume : ” Creat dupa dorintele dumneavoastra, usor de utilizat si modern.” In materie de ingrijire personala Philips ofera clientilor produse atat pentru femei cat si pentru barbati, aparate pentru ten, par si corp.

Brandul Philips este unul foarte cunoscut deoarece pune accent foarte mare pe nevoile clientilor.

Specificatii : 

  • destinat pentru indreptare
  • invelis ceramica
  • functii : control temperatura, oprire automata
  • tehnologie thermoShield

Parere personala : 

Buna! Vreau sa va zic in cateva cuvinte experienta mea cu aceasta placa. Aveam o placa de la Remington, folosita multi ani as putea spune si am decis sa o schimb. In urma cautarilor, am dat peste aceasta placa, abia aparuta atunci. La inceput am fost destul de sceptica, deoarece nu avea review-uri mai deloc. Am comandat-o iar a doua zi chiar, a si sosit. La prima utilizare pot spune ca m-a convins, de faptul ca este o placa buna, nu arde si lasa un par matasos, neted si stralucitor.

Placa are o rotita de unde poti seta temperatura dorita foarte usor iar afisajul este Led. Are 12 trepte de temperatura. Dispune si de o super tehnologie ThermoShield, o tehnologie foarte avansata care ajuta placa sa nu deterioreze parul.Placile sunt din ceramica, infuzate cu ulei de argan, un ulei foarte bun pentru intretinerea parului. Tot ce pot sa va spun este ca, pe mine ma ajuta foarte mult aceasta placa, imi intinde parul uniform si ma ajuta sa scap de firele rebele, ridicate. Parul meu, dupa folosire este mult mai fin, mai placut la atingere si drept, exact cum imi place. O recomand cu incredere!

VEZI PRET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *