Ingrijire Par si Scalp

Masca nutritiva Wella ProfessionalsOil Reflections – Review

Despre brand

Wella Professionals este un brand de ingrijire a parului, premium, cu produse foarte bune pentru un par perfect. Wella Professionals are un portofoliu foarte mare de produse, toate de prima clasa, dinsponibile in intreaga lume. Brandul este pe piata de aproape 140 de ani.

Brandul Wella Professionals ofera produse de calitate pentru o ingrijire exact cum trebuie. In domeniul vopsirii parului, este lider de piata, cu o garantie eficienta. Wella Professional este brandul preferat nr. 1 a multor persoane din intreaga lume dar mai ales a stilistilor.

Citeste mai multe detalii

Masca nutritiva Wella ProfessionalsOil Reflections

Caracteristici : 

  • par mai neted, matasos
  • ofera stralucire
  • nu incarca parul si scalpul
  • pieptanarea este mult mai usoara

Este foarte usor de folosit, se aplica pe parul umed si se lasa in jur de cateva minute, cel mult 10 minute. Ideal ar fi sa se combine cu alte produse din aceasi serie.

Ingrediente : 

AQUA, STEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, , CETYL ALCOHOL, BIS-AMINOPROPYL DIMETHICONE, PANTHENOL, ISOPROPYL ALCOHOL, , PARFUM, BENZYLALCOHOL, PHENOXYETHANOL, PEG-2M,METHYLPARABEN, TOCOPHERYL , ACETATE,PROPYLPARABEN, DISODIUM EDTA, HEXYL CINNAMAL, PROPYLENE GLYCOL, , LINALOOL,ALPHA-ISOMETHYL IONONE, SILICA, CITRIC ACID, CAMELLIA SINENSIS LEAF , EXTRACT,MACADAMIA TERNIFOLIASEED OIL, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, BHT

VEZI PRET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *