Ingrijire Fata

4 pasi simpli in ingrijirea tenului

Pentru un ten de invidiat, perfect curat si fara impuritati, nu ratati acesti 4 pasi simpli, de ingrijire a tenului. Este foarte important sa fie urmati zilnic pentru ca tenul sa aiba mereu un aspect sanatos, placut.

4 PASI

Pasul 1. Curatarea

Curatarea tenului este foarte importanta. Foloseste un gel de curatare, potrivit pielii tale pentru a indeparta impuritatile. Curatarea reprezinta un ritual complet de ingrijire a pielii. Recomand ca sa curatati tenul zilnic, dimineata si seara. Pentru o curatare in profunzime a pielii, se foloseste un demachiant si/sau un gel de curatare.

Gel de curatare La Roche-Posay

VEZI DETALII SI PRET

Pasul 2. Aplicarea serului

Serul de fata este extrem de eficient, fie ca este pentru fermitate, hidratant, anti-age sau luminozitate. Serul este mult mai concentrat si eficient decat o crema. Trebuie sa fii foarte atenta atunci cand iti alegi un ser pentru ten, unele seruri se aplica doar noaptea, altele si dimineata si seara. Exista seruri speciale pentru zona ochilor sau seruri de fata, pentru toate tipurile de ten sau pentru un ten anume fie el uscat, gras, sensibil, normal etc.

Serul se aplica pe tenul perfect curat. Intai se aplica serul si apoi crema. Este foarte important sa respectam acesti pasi. Un pas gresit este acela in a omite sa mai aplici crema dupa ser. Serul ajuta crema si invers. Ambele ofera protectie pielii, hidratare si nutritie.

Ser cu hidratare intensiva Galacto Niacin 97 Purito

VEZI DETALII SI PRET

Pasul 3. Crema 

Un produs care nu trebuie sa lipseasca niciodata din rutina de ingrijire zilnica este o crema hidratanta. Indiferent de ce tip de ten ai, aplica zilnic o astfel de crema pentru a mentine umiditatea pielii. Un ten bine hidratat arata intotdeauna mai bine, mai sanatos. Daca ai un ten gras, poate consideri ca nu mai este important in a folosi crema hidratanta. Gresesti! Chiar si persoanele cu tenul gras, trebuie sa foloseasca crema hidratanta. Este foarte simplu, alegi o crema hidratanta mai usoara, care nu contine grasimi. Poti opta pentru o crema hidratanta pe baza de apa, nu lasa un aspect gras si patrunde rapid in piele.

Crema hidratanta Cetaphil Da Ultra

VEZI DETALII SI PRET

Pasul 4. Aplicarea SPF

Este foarte important sa aplici un produs pentru fata cu SPF, fie ca este vorba de o simpla crema, un fond de ten sau crema BB. Protectia solara previne aparitia petelor pigmentare, a acneei si a imbatranirii pielii. SPF-ul trebuie aplicat in prima parte a zilei.

Vichy Dermablend Fond de ten cu SPF

VEZI DETALII SI PRET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *