Ingrijire Par si Scalp

Sampon curatare scalp Alfaparf Milano – Review

Despre brand

Alfaparf Milano este un brand de cosmetice profesionale, in stil italian de ingrijirea a parului. Brandul este unul italian, foare apreciat si cunoscut in domeniul ingrijirii parului. Are o vechime foarte mare pe piata, de peste 30 de ani, in domeniul ingrijirii parului cu produse pentru coafat, vopsele si de ingrijire zilnica. Produsele brandului Alfaparf Milano sunt de calitate si folosite de numerosi stilisti din intreaga lume, in saloanele de infrumusetare.

Sampon curatare profunda a scalpului Lisse Design keratin Therapy – pentru toate tipurile de par

Este un sampon potrivit pentru toate tipurile de par, pentru curatare, par neted si moale. Acest sampon este ideal pentru femeile care vor sa aiba un par frumos, perfect, cu un scalp curat si fara matreata sau alte impuritati.

Samponul de curatare profunda Lisse Design Keratin Therapy pregateste perul pentru procesul de indreptare, deschizand cuticula. Curata in profunzime scalpul si parul de toate impuritatile si produsele de styling. Lasa un par matasos, foarte fin si foarte usor de pieptanat.

Citeste mai multe detalii

Caracteristici : 

  • par mai matasos, fin si neted
  • curata scalpul in profunzime
  • faciliteaza pieptanarea

Ce contine ?

Samponul Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy contine complex Kera-Collagen, un complex bazat pe cheratina bio-mimetica cuaternizata, care remodeleaza si indreapta parul la cald, asigura o netezire de durata, pana la 3 luni. Uleiul de palmier, un ulei pretios care are efecte emoliente si ofera stralucire, finete si netezeste parul.

Compozitie completa

AQUA (WATER), MAGNESIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, ACRYLATES COPOLYMER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, ETHANOLAMINE, LAURETH-2, PEG/PPG-120/10 TRIMETHYLOLPROPANE TRIOLEATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, POLYQUATERNIUM-7, PEG-12 DIMETHICONE, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, COUMARIN, SODIUM DEHYDROACETATE, BENZYL ALCOHOL, POTASSIUM SORBATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, HYDROLYZED KERATIN, TRAMETES VERSICOLOR EXTRACT, MAGNESIUM CHLORIDE, MAGNESIUM NITRATE, LINALOOL, SODIUM BENZOATE, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED COLLAGEN, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, TOCOPHEROL
VEZI PRET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *