Make-Up

Cele mai bune farduri de ochi : Recomandari

Hei, fetelor ! Voi cum alegeti fardurile de ochi?

Pe piata, se gasesc numeroase branduri care au o  varietate de farduri de ochi. Fie ca este vorba de farduri sub forma solida, farduri de pleoape vrac, individuale sau farduri cremoase de ochi foarte important este sa le alegeti cu atentie.

Fardurile de ochi sunt disponibile pentru toate gusturile, o multitudine de culori, texturi sau cu diferite forme.

In primul rand ar trebui sa va ganditi la felul in care credeti ca se comporta pe pleoapa, la felul in care puteti sa le aplicati si la rezistenta.

Culoarea ochilor si frumusetea este subliniata de fardul de ochi. Fardul de ochi creeaza multe efecte pentru a va pune in valoare si a va evidentia ochii. Pentru un machiaj natural, bejul si fardurile de ochi in nuante luminoase sunt mai mult ca perfecte. Culorile mai intunecate sunt mai mult pentru seara, perfecte pentru diferite petreceri.

Fardurile de ochi solide

Aceste farduri se gasesc la orice pas, fie ca este vorba de online, in magazine de cosmetice sau in drogherii. In trusa de machiaj, a fiecarei femei nu trebuie sa lipseasca o astfel de paleta cu, farduri de ochi solide. Puteti alege o paleta cu farduri in culori de baza cu, care puteti face look-uri diferite, de la machiaje naturale pana la machiaje mai pronuntate.

Pentru aplicarea fardurilor de ochi solide se gasesc diferite pensule, foarte bune. Eu folosesc pensulele de la Real Techniques, care pur si simplu m-au cucerit. Se stie ca, pensulele de la Real Techniques sunt dintre cele mai bune pensule de machiaj de pe piata.

Paleta mea preferata de farduri de ochi este Anastasia Beverly Hills Palette Soft Glam deoarece contine nuante de baza, cu care imi pot face atat machiaje naturale cat si machiaje de seara. Este o paleta foarte chic, cu farduri de ochi solide, rezistente cu nuante mai mult de bej, maro, negru etc.

Daca doriti o paleta in mai multe nuante, mate, sidefate, stralucitoare, Makeup Revolution Maxi Reloaded Palette este paleta ideala. Aceasta contine foarte multe nuante, colorate, nude, sclipitoare. Cu aceasta paleta puteti face cele mai tari machiaje, umbre superbe etc. Contine 45 de nuante usor de combinat pentru cele mai interesante machiaje.

Puteti opta si pentru farduri solide, individuale. Fardurile individuale HOT Singles Nyx , Essence Soft Touch sau Bourjois Little Round Pot Mono sunt doar cateva farduri bune, mono, cu nuante diverse, foarte frumoase.

Paleta farduri de ochi theBalm Male Order® First Class # Review

Paleta pentru machiajul ochilor in culori de toamna. Nuante precum rosu, maro, auriu, nude, iti ofera posibilitatea de a face cele mai frumoase machiaje, de toamna si nu numai. Rezistente, aceste culori permit creeare unui machiaj variat. Culorile sunt foarte usor de combinat, fie ca optezi pentru un fard sclipitor sau unul mat.

VEZI STOC SI PRET

Farduri de pleoape vrac 

Pe piata, sunt farduri vrac, fie mate sau sub forma de pulbere sclipitoare. Nyx Professionals Makeup Glitter Quitter  poate fi aplicat atat pe fata, pe corp si pe ochi pentru un rezultat wow. Amc Inglot este iar o alegere foarte buna atunci cand va doriti un astfel de fard. Rezistent, in nuante naturale si usor de aplicat, AMC INGLOT este fardul perfect pentru machiaje naturale, de durata.

Fardurile de ochi cremoase

Fardurile cremoase sunt sub forma de crema, sub forma de gel, in paleta individuala, cu penita sau sub forma de creioane. Acestea arata foarte bine pe pleoapa insa nu sunt recomandate atunci cand temperaturile sunt ridicate deoarece se aduna, indiferent de calitatea lor. Pentru zilele racoroase sau seara, chiar si in zilele de vara, aceste farduri creeaza un efect wow, super tare. Le puteti gasi in diferite nuante, de la multe brand-uri, la diferite preturi.

L’oreal Paris Age Perfect Cream Eyeshadow ofera multe nuante frumoase, farduri de ochi cremoase, rezistente cu pigmentare intensa. Revolution Relove Eye Light sunt farduri cu penita, cu textura lichida. Aceste farduri se aplica foarte usor.

Fard de pleoape cremos Revolution Pro Eye Lustre # Review

  • rezistent
  • efect metalic
  • pigmentare intensa
  • usor de aplicat, de estompat
  • ambalaj chic
  • pret potrivit

VEZI STOC SI PRET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *