Make-Up

Paleta fard de pleoape Sleek I-Divine – Review

Despre brand

Sleek Make-Up este un brand englezesc, aparut in anul 1985, in inima Londrei de Est. Sleek Make-up are o gama variata de produse foarte bune, pigmentate, pentru toate tonurile de piele.

Brandul Sleek, in anul 2015 a devenit parte a familiei Boots iar in prezent este vanduta in 15 tari si in peste 2200 de magazine la nivel global. Sleek are palete emblematice de fard de pleoape, palete foarte speciale de iluminare, clasice, rujuri lichide irezistibile Matte me, truse de contur, toate de inalta calitate.

Paleta fard de pleoape Sleek I-Divine Colour Carnage

Paleta Sleek I-Divine Colour Carnage este o paleta de farduri de pleoape, cu nuante combinate, mate si stralucitoare, foarte pigmentate si rezistente. Aceasta paleta are 12 farduri, in texturi mixte : sidefate, mate, satinate si metalizate. Fardurile sunt foarte fine si sunt perfecte pentru a crea machiaje atat de zi cat si de seara.

Citeste mai multe detalii

 

Parere personala :

Buna ! Vreau sa va impartasesc experienta mea personala cu, paletele de farduri de pleoape Sleek Make-up. Pot spune ca am toate paletele de acest gen, cu cate 12 nuante fiecare. Am testat o paleta, cred ca , A new day, pentru prima data si am ramas surprinsa. Dupa ceva timp, am decis ca e timpul sa schimb paletele de machiaj si clar am comandat cateva palete de la Sleek, avand o experienta placuta la testarea uneia dintre palete. Pentru inceput cred ca, mi-am comandat in jur de 5 palete, fiind si la promotie atunci.

Tot ce pot sa va spun despre aceste palete este ca sunt pigmentate, se aplica foarte usor si sunt foarte rezistente. Cred ca este un lucru foarte important faptul ca, fardul de pleoape sa nu se intinda, sa ramana intact pentru mult timp.Asa este si cu fardurile de la Sleek. Paletele au un ambalaj clasic, negru, din plastic rezistent, mat. La prima vedere poti sa spui ca este o paleta obisnuita. Deschizand paleta observi culorile frumoase, asezate strategic in fiecare paletuta.

In fiecare paleta se gasesc cate 12 nuante, fiecare asezate cum trebuie pentru a putea crea machiaje perfecte, doar cu o singura paleta. Paletele Sleek sunt foarte multe, A new day, Color Carnage, Good Night Sweet Heart, Oh So Special etc. si multe altele, toate avand o denumire speciala, potrivita cu nuantele din interior. Preturile sunt accesibile si pot spune, ca aceste palete sunt cu mult superioare fata de alte palete de la branduri renumite.

Paleta Colour Carnage este o paleta formata din 12 nuante, texturi mixte ( sidefate, mate, satinate si metalizate ). Aceasta are nuante de maro, mov, albastru, verde, alb, potrivite atat pentru un machiaj de zi cat si un machiaj de seara, mai special. Cutia paletei este una clasica, neagra, mata cu logo-ul brandului. Fardurile sunt foarte pigmentate, odata aplicate sunt rezistente pentru mult timp, fara sa se intinda sau sa se adune,  sa faca linii inestetice. Eu sunt multumita de aceste farduri si pot spune ca sunt printre paletele mele preferate.

VEZI STOC SI PRET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *