Aparate Ingrijire

Perie aer cald Philips 5000 BHA530/00 : Review

Daca esti in cautarea unei perii de par, cu aer cald ideala pentru ingrijirea parului si pentru coafuri de facut acasa, rapid si simplu, Peria cu aer cald Philips Seria 5000 este o solutie foarte buna.

Philips Seria 5000 BHA530/00 este o perie potrivita pentru orice tip de par, care te ajuta sa obtii coafuri superbe acasa, fara prea mult efort. Este o perie cu o putere de 1000 atat pentru parul umed cat si pentru cel uscat.

Peria Philips Seria 5000 BHA530/00 dispune de tehnologia inovatoare pentru mai putina deteriorare a parului, mai putina supraincalzire distrubuit caldura uniform. Aceasta tehnologie de distributie uniforma a caldurii ofera parului protectie maxima si ajuta sa aiba un aspect sanatos si stralucitor.

Peria vine la pachet cu 5 accesorii utile pentru fiecare coafura speciala.

Cu ajutorul acestei perii poti indrepta plarul foarte bine datorita placilor ceramice care sunt infuzate cu ulei de argan, aceasta lasan parul matasos si stralucitor.

Cu accesoriul special pentru volum poti obtine volum direct de la radacini.

  • Perie retractabila de 30 mm cu peri retractabili, ideala pentru coafarea usoara. Poti face onduleuri bine definite, foarte usor.
  • Peria ThermoBrush de 38 mm, o perie cu diametru foarte mare, ideala pentru onduleuri lejere.
  • Duza ingusta pentru aranjare precisa sau pentru retusare
  • peria dreptunghiulara pentru indreptare, pentru un par drept cu aspect natural.

Tratamentul ionic de care dispune aceasta perie ofera parului un plus de ingrijire, trateaza parul si netezesc cuticulele.  Rezultatul este wow, un par lucios, drept si neted.

Pentru o coafare precisa, ai 3 setari la dispozitie de unde poti regla viteza si caldura necesara pentru fiecare coafura in parte.

Setarea pentru ingrijire ” Care”  asigura temperatura optima de uscare, protejeaza impotriva supraincalzirii si mentine o temperatura constanta de ingrijire.

Setarea aer rece este pentru uscarea delicata a parului, fiind recomandata pentru parul fin, deteriorat sau uscat.

Caracteristici : 

  • perie cu aer cald, par uscar si umed ( set )
  • material invelis ceramica
  • indreptare, ondulare, volum
  • ionizare, aer rece
  • tehnologie thermobrush
  • 1 saculex, accesoriu volum, perie cu aer cald, perie dreptunghiulara, cap de coafare, perie retractabila, perie thermobrush

Pareri Cumparatori : Cumparatorii au spus despre aceasta perie cu aer cald ca este conform asteptarilor. O perie care poate fi folosita cu succes, acasa, pentru a obtine diferite coafuri. Doamnele care au cumparat aceasta perie sunt multumite de aceasta achizitie ele spunand ca aceasta perie le ajuta sa aiba mereu o coafura impecabila, fara prea mult efort. Peria a fost cumparata si de multi domni, sa fie oferita cadou si acestia au spus ca, partenerele lor au fost foarte incantate de cadoul primit, aprecind foarte mult calitatea acestei perii.

VEZI STOC SI PRETCiteste mai multe detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *