Make-Up

Mascara volum Paradise Extatic L’oreal Paris

Mascara L’oreal Paris Paradise Extatic este o varianta foarte buna atunci cand va doriti o mascara pentru volum si alungire maxima. Aceasta mascara este pur si simplu divina. Iti face niste gene foarte lungi, fara sa le incarce si sa le lipeasca.

Mascara Extatic contine ingrediente naturale, cu ulei de ricin si ulei de argan, doua uleiuri foarte bune pentru cresterea si intarirea firului de par. Vitamina E si apa de albastrele din continutul mascarei sunt pentru protejarea genelor.

Acest rimel are o perie in forma de clepsidra, peri catifelati din fibre iar formula ultra-cremoasa asigura o aplicare senzoriala, perfecta.

Ofera volum si alungire fara prea mult efort cu doar o singura aplicare.

Despre brand 

L’oreal Paris este o companie franceza, foarte renumita de cosmetice in intreaga lume. Acest brand a aparut in 1907, datorita unul tanar chimist pe numele sau Schueller Eugène care a descoperit un produs pentru par, mai exact pentru colorare. De la acest produs, cu ajutorul unor teste de laborator s-a ajuns la o gama completa de produse noi. Brandul ofera produse de par, de fata, dar si produse de machiaj. Calitatea produselor L’oreal este una foarte buna, in intreaga lume domnisoarele si doamnele apreciaza aceste produse.

Caracteristici :

  • mascara black
  • mascara volum si alungire
  • contine ulei de ricin, ulei de argan, vitamina E
  • formula ultra-cremoasa
  • perie clepsidra
VEZI PRET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *