Aparate Ingrijire

Cele mai bune placi de par # placa par

Atunci cand vine vorba de achizitionarea unei placi de par nu este deloc usor. Pe piata exista numeroase branduri care ofera placi par, care mai de care mai sofisticate si mai bine echipate.

Folosirea unor aparate de par foarte bune, care functioneaza cu temperaturi ridicate nu reprezinta nici un pericol pentru parul tau. Alegerea unei placi de par de calitate, performanta din contra, iti va face parul mai sanatos si mai stralucitor.

Daca iti doresti sa-ti achizitionezi o placa de par este foarte important sa tii cont de anumite aspecte. Materialul din care este confectionata placa trebuie sa fie unul de calitate, chiar daca asta implica un cost mai mare dar poti fi sigura ca te va ajuta multi ani.

Folosirea unei placi cu invelis din ceramica, este automat mult mai buna decat a unei placi din metal. Nu recomand placile din metal deoarece sunt de proasta calitate si deterioreaza parul.

Placa cu invelis din ceramica distribuie uniform temperatura, sunt foarte fine iar parul nu se agata, nu se rupe. Protejeaza parul de caldura excesiva iar rezultatul este un finisaj rapid, drept si stralucitor.

Top placi de par care se gasesc in Romania #placa par

# Placa indreptat parul Philips Prestige BHS732/00

Este o placa foarte performanta, dispune de tehnologia ThermoShield, ce reduce deteriorarea cauzata de caldura excesiva. Aceasta placata are 12 setari de temperatura, de la 120°C pana la 230°C, un avantaj foarte mare. Invelisul este din ceramica, placire ceramice fiind infuzate cu ulei de argan. Indreapta foarte bine, parul este mult mai stralucitor si matasos.

VEZI STOC SI PRET

# Placa profesionala de par L’Oréal Professionnel Steampod

Placa profesionala cu tehnologie cu abur. Este prima placa profesionala de styling, dezvoltata de L’oreal Professioneel. Aceasta placa ofera coafuri de lunga durata, reduce gradul de rupere a parului iar rezultatul este un par cu aspect natural, moale.

Avantaje : 

  • coafeaza usor si rapid, chiar si parul foarte indisciplinat
  • utilizeaza aburul pentru modelarea delicata a parului
  • protejeaza culoarea si lasa parul cu o stralucire naturala
  • nu arde parul
  • cordon rotativ 360º pentru bucle fara batai de cap.

VEZI STOC SI PRET

 

# Placa de par BaByliss ST397E Sleek Control Wide

O varianta noua de placa de par de la Babyliss pentru un par mai matasos si stralucitor. Placi ceramice late de 35 mm, cu invelis Tourmaline Ceralic, sistem de incalzire Advanced Ceramics pentru o temperatura constanta, indiferent de treapta aleasa. Placa dispune de functia ionica pentru un par mai drept, sanatos si fara frizzul nedorit sau fire rebele mai mult timp.

Are pieptene detasabil foarte util pentru descurcarea si indreptarea parului, perfect si pentru parul cret.

6 setari de temperatura si sistem de incalzire pentru distribuirea uniforma a caldurii si mentinerea temperaturii constante, pentru rezultate perfecte, fara efort.

Citeste mai multe detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *