Ingrijire Fata

Ziaja lapte demachiant masline Natural Olive

# Review lapte demachiant Ziaja Natural Olive cu extras din masline

Laptele demachiant Natural Olive, Ziaja este o solutie ideala atunci cand va doriti un demachiant foarte bun, care sa inlature perfect orice tip de machiaj si la un pret accesibil. Acest demachiant inlatura pana si cea mai mica urma de impuritate, fond de ten si lasa tenul foarte curat, neted si luminos. Este un lapte demachiant foarte apreciat in randul femeilor. Pe langa faptul ca inlatura machiajul foarte bine, calmeaza si hidrateaza tenului.

Parere personala 

Am ales sa folosesc laptele demachiant Ziaja Natural Olive dintr-o simpla intamplare. Eram in cautarea unui demachiant, aproape ramasesem fara si am zis sa incerc ceva nou, la un pret accesibil. Dupa cateva cautari in farmacie, mi-a sarit in ochi acest demachiant. Am inceput sa citesc eticheta si totul suna bine. Am vazut si pretul, care era foarte important pentru mine la momentul acela, pretul fiind unul destul de accesibil.

Inca de la prima folosire acest demachiant mi-a creat o impresie destul de buna. Am pus cateva picaturi de produs pe o discheta demachianta si am inceput sa ma demachiez. Am observat ca, curata foarte bine si nu necesita sa trec de doua ori pentru demachiare, intr-un loc. Nu intotdeauna pretul reflecta calitatea. Recomand acest demachiant cu drag, parerea mea este ca merita incercat. Eu am decis sa il folosesc si de acum inainte.

VEZI PRET

Caracteristici : 

  • lapte demachiant
  • inlatura eficient orice tip de machiaj
  • calmeaza si hidrateaza
  • pret accesibil

Despre brand

Ziaja este un brand de cosmetice poloneze, aparut in 1989. Acest brand are produse de ingrijire a tenului, a parului, a corpului, de inalta calitate si la preturi accesibile. Produsele Ziaja contin ingrediente naturale, ingrediente foarte benefice piele, par etc. Primul produs al acestui brand a fost o crema de masline, care se vinde si in ziua de astazi avand un mare succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *