Ingrijire Corp

Apa parfum femei Calvin Klein Eternity Moment

# Review apa de parfum Calvin Klein Eternity Moment 

Apa de parfum Eternity Moment este solutia perfecta daca cautati un parfum de zi cu zi, floral, cu un miros delicat si placut. Acest parfum pentru femei are o aroma proaspata de flori, combinat cu zmeura, lici, pepene si guava. Este un parfum perfect pentru femeile fericite, care vor sa miroase bine, in orice moment al zilei. Mirosul este unul fresh, cu o persistenta de durata. Parfum aparut in anul 2004.

Citeste mai multe detalii

Parere personala

Apa de parfum Eternety Moment pentru mine, este exact parfumul ala perfect de care ai nevoie in fiecare zi, discret si placut. Este un parfum floral, delicat, ideal de purtat in fiecare zi. In compozitie gasim atat flori cum ar fi bujorii, iasomia, cateva acorduri lemnoase discrete cat si fructe delicate, zmeura si guava.

Ce imi place mie la acest parfum? Mirosul delicat si persistenta. Mirosul este unul fin, delicat, fara sa deranjeze. Am cumparat acest parfum in ideea de a avea unul cu care sa ma dau zi de zi, fie ca merg la cumparaturi sau la munca. Nu am stiut cum miroase insa combinatia de note descrisa suna bine. Imi place ca persista destul de mult, mirosul nu este intepator sau prea puternic, pentru un parfum care se vrea purtat zi de zi. Eu am varianta de 100 ml.

Note varf : guava, litchi chinensis, zmeura, pepene galben

Note inima : floarea fructelor pasiunii, bujor, nufar, iasomie

Note baza : lemn de trandafir brazilian, lemn de santal, casmir, mosc

VEZI PRET

Despre brand

Calvin Klein este un brand aparum in anul 1968 avandu-l ca partener de afaceri pe Barry Schwartz. Brandul Calvin Klein promoveaza stilul simplu si curat. Valabil este si pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozitiile lor unice ci si pentru designul perfect. Primele parfumuri ale brandului au aparut la sfarsitul anilor 7o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *