Make-Up

Corector NYX Professional Makeup HD High Definition – Review si Pareri

Despre brand

NYX Professional Makeup este un brand de cosmetice foarte cunoscut, aparut in 1999, in Los Angeles. Acest brand a fost fondat de catre artista de make-up Toni KO si reflecta cele mai noi tendinte din machiaj. Brandul are multe produse cosmetice in portofoliu de farduri, rujuri, produse pentru fixare pana la pensule pentru machiaj profesionale.
Produsele de la Nyx sunt produse de calitate, la preturi accesibile si sunt folosite de multe femei din intreaga lume chiar sunt populare si in randul artistilor de machiaj.

NYX Professional Makeup High Definition Studio Photogenic – corector pentru imperfectiuni

High Definition Studio de la Nyx este un corector foarte bun, utilizat de multe femei si apreciat. Corectorul High Definiton Studio acopera foarte bine orice imperfectiune, roseata si cearcanele si asigura un aspect natural,uniform, fara pete.

Corectorul Nyx Professional Makeup High Definition este un produs nelipsit din trusa mea de machiaj. Am inceput sa-l folosesc acum multa vreme si de atunci il cumpar mereu. Este printre favoritele mele de corectoare, un bun anticearcan. Eu folosesc nuanta Porcelain, potrivita pentru mine. Corectorul este pentru toate tipurile de piele, dispune de foarte multe nuante potrivite pentru fiecare ten. Are un tip de acoperire ridicat, camufleaza perfect orice imperfectiune si se intinde foarte bine. Foarte important este faptul ca nu se aduna si nu lasa un aspect inestetic chiar si dupa mai multe ore.

Caracteristici : 

  • acopera perfect imperfectiunile
  • acoperire ridicata
  • ascunde cearcanele si roseata
  • arata natural si fara pete
  • nu contine ingrediente de origine animala
VEZI PRET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *