Ingrijire Fata

Crema noapte cu lapte de capra Ziaja

Ziaja Goat’s Milk este o crema de noapte nutritiva pentru ingrijirea tenului uscat, predispus la riduri. Aceasta crema stimuleaza productia de colagen si de elastina, netezeste ridurile fine si incetineste procesul imbatranirii pielii.

Laptele de capra contine ingrediente benefice asupra pielii. In cosmetica, laptele de capra se foloseste ca ingredient in diverse creme, sampoane, lapte pt. dus, curatarea si hidratarea tenului, precum si in alte produse de frumusete si ingrijire.

Laptele de capra contine foarte multe minerale, hrasimi si vitamine, miraculoase pentru pielea corpului uman.

Crema de noapte cu lapte de capra, Ziaja, contine un complex de ingrediente din lapte de capra, cu proprietati hidratante, perfecte pentru ingrijirea oricarui tip de ten, in special pentru tenul uscat sau matur.

VEZI PRET

Parere personala : 

Crema de noapte, Ziaja Goat’s Milk este o crema la un pret mic, as putea spune, foarte buna, perfecta pentru tenul uscat. Aceasta crema nu numai ca te ajuta sa obtii o hidratare perfecta pentru ten, in fiecare dimineata te vei trezi cu un ten odihnit, mai luminos. Este foarte buna pentru orice tip de ten, dar mai ales pentru tenul uscat deoarece previne deshidratarea si regenereaza.

Ce pot spune despre aceasta crema? Am cumparat aceasta crema la instinct, pot spune, nestand prea mult pe ganduri. Am vazut ca este o crema la un pret mic, intr-un recipient simplu, mic. La prima utilizare iti da impresia de o crema „grasa” insa intra rapid in piele si are un efect wow. Ofera luminozitate, catifeleaza si stralucire.

Are o textura usoara, se intinde usor si nu lasa pelicula.

Se utilizeaza foarte usor, este nevoie de o cantitatea foarte mica de produs cu care se maseaza, prin miscari circulare fata.

Ingrediente : 

  • complex proteinic din lapte de capra – efect antibacterian, hidrateaza in profunzime, regenereaza
  • vitaminele A si D – reduc ridurile de expresie, stimuleaza formarea de colagen, previn imbatranirea prematura
  • provitamine B5 – antiinflamator, calmeaza pielea afectata de iritatii, mancarimi, arsuri. cicatrizeaza, hidratant, reduce procesul de deshidratare
Citeste mai multe detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *