Ingrijire Corp

Victoria’s Secret Romantic spray corp : Review

Spray-ul de corp Victoria’s Secret Romantic este un spray parfumat, cu o aroma florala ideal pentru a improspata si a parfuma pielea dupa fiecare dus.

Initial, am avut lotiunea de corp, Victoria’s Secret Romantic si vazand ce bine miroase, am cumparat si spray-ul. Spray-ul, folosit dupa baie este pur si simplu divin. Are un miros foarte frumos, cu note florale de trandafir, frezie si mosc. Se simte foarte bine pe piele, proaspat, nu incarca pielea si lasa urme. Pielea devine discret parfumata, un parfum care persista.

 

VEZI PRET

Despre brand

Brand-ul Victoria’s Secret a fost fondat in anul 1977 de omul de afaceri american Roy Raymon. Roy Raymon atunci cand a deschis primul magazin, a pornit de la ideea ca, majoritatea barbatilor, chiar si el, ar aprecia posibilitatea de a cumpara lenjerie pentru partenera sa, dintr-un magazin de specialitate. Dupa primul an a trebuit sa deschida alte trei filiale deoarece rezultatul i-a depasit asteptarilor avand foarte mare succes.

In ziua de astazi, Victoria’s Secret nu vinde doar imbracaminte de lux, ci si cosmetice, parfumuri etc. Un real succes o au parfumurile Victoria’s Secret. In anul 2000, Victoria’s Secret a lansat parfumul Dream Angels, o gama de produse care are foarte mare popularitate.

Alte produse cum ar fi geluri de dus, laptele sau cremele de corp se gasesc disponibile in multe si variate colectii, fiecare avand o aroma super aparte.

Preturile produselor Victoria’s Secret sunt suprinzator de mici.

Citeste mai multe detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *