Ingrijire Fata

Crema hidratanta Ivatherm Toleriskin: Review

Toleriskin Ivatherm este o crema hidratanta, intens calmanta ideala pentru pielea foarte sensibila. Aceasta crema are efect calmant, este perfecta pentru pielea care nu tolereaza nici o crema.

Calmeaza pielea hipersensibilizata de factori externi sau interni, are proprietati purificatoare, hidratante iar rezultatul este o piele mai fresh, mai sanatoasa.

Aceasta crema, fiind foarte calmanta, reduce senzatia de usturime sau intepatura la nivelul pielii. Un lucru foarte important de mentionat, la aceasta crema este ca, are efect prebiotic asupra eco-sistemului pielii. Reface si intareste echilibrul pielii, mentine calitatea florei prezente in mod natural la nivelul pielii. In cateva cuvinte, pielea isi recapata capacitatea naturala de aparare.

Crema Toleriskin este indicata pielii foarte sensibile si intolerante, contine ingrediente active care reduc si intaresc echilibrul pielii.

Crema hidratanta Toleriskin are foarte putine ingrediente si este fara parfum sau conservanti. Este o crema recomandata de multi medici dermatologi.

VEZI PRET

Compozitie si proprietati : 

Crema hidratanta Ivatherm Toleriskin contine OSMOCIDE, un ingredient cosmetic cu proprietati interactive. Reduce senzatia de intepaturi care este specifica pielii intolerante, maximizeaza proprietatile hidratante ale produsului si inlocuieste conservantii clasici astfel ca asigura o toleranta excelenta. Rezultatul este o piele mai fina, mai catifelata, neteda in acelasi timp.

Ecodermine, un alt ingredient care contine polioli naturali ( xilitol si lactilol. Acest ingredient purifica pielea de germenii patogeni si stimuleaza cresterea celor saprofiti.

Apa termala Herculane : are proprietati calmante, anti-iritante si este bogata in minerale si oligoelemente : Ca, Cu, Zn, Fe, Mn, Mg, Se. Apa termala este foarte benefica pentru pielea sensibila.

Crema Toleriskin este indicata pielii foarte sensibile si intolerante, contine ingrediente active care reduc si intaresc echilibrul pielii.

Utilizare : 

Crema hidratanta intens calmanta Toleriskin se aplica dimineata si seara, neaparat pe pielea curata. Poate fi aplicata si inainte de machiaj, fiind o excelenta baza de machiaj.

Inca de la prima utilizare, reduce senzatia de arsura si intepaturi.

Citeste mai multe detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *