ser anti-semne, pentru ten cu tendinta acneica
Ingrijire Fata

Ser fata CeraVe anti-semne retinol Review

Retinol CeraVe este un ser de fata anti-semne, potrivit pentru tenul gras cu tendinta acneica. Acest ser este alegerea potrivita atunci cand va doriti un produs cosmetic care sa va scape de semnele de la acnee.

Serul anti-semne cu Retinol CeraVe a fost supus unui studiu pe piata de dermatocosmetice de catre AplusA in perioada Ianuarie-Martie 2022, pe un esantion de 100 de medici dermatologi. S-a demonstrat ca este cu adevarat eficient in vindecarea semnelor provocate de acnee.

Este un serum cu retinol incalsulat, extrat de radacina de lemn dulce si niacinamida. Imbunatateste vizibil aspectul pielii si ii ofera un aspect neted si foarte luminos.

VEZI PRET

Inca de la prima utilizare, folosind acest ser pentru semne, am observat o mica schimbare asupra tenului meu. Tenul este automat mai luminos, mai sanatos. Nu pot spune ca a facut mari minuni de la prima utilizare dar o schimbare s-a observat. Intotdeauna pentru lucrurile bune este nevoie de timp, rezultatele cele mai bune se vad dupa o perioada de folosire a produsului in mod regulat.

Datorita faptului ca, contine Retinol Incalsulat, serul CeraVe ofera o super luminozitate pielii, uniformizeaza pielea si netezeste. Un lucru foarte important la acest ser este faptul ca reduce aspectul porilor si previne aparitia semnelor post-acneice.

Are o textura foarte lejera, de gel, deloc grasa.

Cum se aplica ?

Acest produs se aplica foarte usor, tot ce trebuie sa faci este sa aplici un strat subtire din ser si sa astepti sa se absoarba produsul in piele inainte de a aplica alte produse din rutina ta zilnica. Foarte important este ca, serul anti-semne cu Retinol sa fie aplicat primul.

Stiai ca, in toate produsele CeraVe se gasesc 3 ceramide esentiale ( 1, 3, 6 – II ). Ceramidele ajuta la restabilitrea si mentinerea barierei naturale a pielii.

Produsele CeraVe sunt atent dezvoltate de medicii dermatologi si sunt potrivite pentru orice tip de piele ( piele normala, piele uscata, piele sensibila, piele grasa, piele cu tendinta acneica etc. Nu contin parfum.

De mentionat la acest produs este faptul ca, retinolul poate crea sensibilitate la razele soarelui, de aceea este recomandat ca acest ser, anti-semne cu retinol sa fie aplicat seara, impreuna cu un produs de protectie solara, cu cel putin SPF 30, in timpul zilei.

VEZI PRET

Compozitie completa

Aqua/water/eau, Propanediol, Dimethicone, Cetearyl Ethylhexanoate, Niacinamide, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated Lecithin, Potassium Phosphate, Ceramide Np, Ceramide Ap, Ceramide Eop, Carbomer, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Dimethiconol, Lecithin, Sodium Citrate, Retinol, Sodium Hyaluronate, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholesterol, Phenoxyethanol, Alcohol, Isopropyl Myristate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Pentylene Glycol, Phytosphingosine, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin.

Citeste mai multe detalii

Citeste si : ” Crema corectoare Effaclar Duo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *