olaplex hair perfector par deteriorat
Ingrijire Par si Scalp

Olaplex par deteriorat Nr.3 Hair perfector

Hair Perfector Olaplex este un tratament pentru ingrijire pentru par deteriorat si fragil, in special pentru parul vopsit avand un efect de hidratare, protectie a culorii. Acest tratament este potrivit pentru toate tipurile de scalp, lasa parul hidratat si ii ofera vitalitate.

Olaplex Nr. 3 Hair Perfector asigura un aspect sanatos a parului, fiind foarte bun pentru parul deteriorat slabit de la prea multe vopsiri. Are in compozitie ingrediente care regenereaza legaturile disilfidice deteriorate si ajuta parul sa-si recapete fermitatea si sa aiba un aspect sanatos.

Contine dimaleat de bis-aminopropil diglicol care repara legaturile disulfidice deteriorate, nu contine fosfati si are o compozitie vegana.

VEZI PRET

Parere personala 

Eu am inceput sa folosesc Olaplex, Nr.3 Hair Perfector pentru par deteriorat la recomandarea unei prietene, spunand ca este ideal pentru ce aveam eu nevoie. Ma confruntam cu un par foarte fragil, care se rupea si avea un aspect deloc sanatos. Voiam un par lung, frumos fara a fi nevoita sa ma tund de fiecare data cand il vedeam deteriorat. Intr-adevar, tunsul este o solutie dar ar trebui sa fie ultima solutie.

Aveam nevoie de un tratament care sa ma ajute sa-i redau parului meu stralucirea, sa fie neted si plin de vitalitate. La inceput am fost sceptica dar am spus sa folosesc. Rezultatele wow nu apar de la prima utilizare si am stiut asta. Uneori necesita timp ca un tratament sa dea rezultate si sa obtii efectul dorit. Dupa cateva utilizari, s-a vazut o schimbare, in bine, parul fiind mai sanatos, mai fin si lucios.

Vezi detalii

Olaplex Hair Perfector par deteriorat ajuta la repararea structurii degradate a parului, fortifica fibra slabita a parului si regenereaza. De asemenea reface varfurile despicate si lasa parul fin. Este potrivit pentru orice tip de par, un tratament care cu adevarat ajuta.

Se aplica foarte usor, este nevoie si de tratamentul Olaplex N 0 Intensive Bond Building. Intai se foloseste Intensive Bond, inainte de a spala parul apoi se aplica Hair Perfector, de la radacini pana la varfuri. Se lasa sa actioneze timp de 10 minute dupa care se clateste bine. Eu am aplicat acest tratament o data pe saptamana dar el poate fi aplicat pana la maximum de 3 ori pe saptamana, in cazul parului foarte deteriorat.

Olaplex nr.3 par vopsit, deteriorat

VEZI STOC SI PRET

Compozitie completa

WATER (AQUA/EAU), BIS-AMINOPROPYL DIGLYCOL DIMALEATE, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, GLYCERIN, HYDROXYETHYL ETHYLCELLULOSE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE , QUATERNIUM-91, SODIUM BENZOATE, CETRIMONIUM METHOSULFATE, CETRIMONIUM CHLORIDE, FRAGRANCE (PARFUM), TETRASODIUM EDTA ,POLYQUATERNIUM-37, BENZYL BENZOATE, ETIDRONIC ACID, ASCORBIC ACID, PHYTANTRIOL, TOCOPHERYL ACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PANTHENOL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE

Citeste si :Masca par deteriorat Serie Expert Pro Longer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *