acm sampon par gras si scalp
Ingrijire Par si Scalp

Sampon par gras ACM Novophane Review

ACM Novophane este un sampon potrivit pentru par si scalp gras. Acest sampon curata in profunzime fara a agresa sau a usca parul sau scalpul datorita formulei sale delicate.

Parul gras nu numai ca are un aspect urat dar poate provoca numeroase neplaceri cum ar fi mancarimi, senzatie uleioasa etc. In acest articol vreau sa va povestesc despre experienta mea cu samponul ACM Novophane pentru parul gras.

Eram norocoasa unui par frumos, lung, fara probleme ale scalpului pana intr-o zi cand am inceput sa observ ca parul meu incepea sa-si piarda stralucirea si se ingrasa foarte tare. Dupa o zi de la spalare, scalpul incepea sa fie incarcat si sa simt o senzatie uleioasa si cu mancarimi. Am incercat numeroase solutii, am incercat tot felul de remedii naturiste pana am vazut un review despre acest sampon pentru par si scalp gras, ACM Novophane.

Citeste si :Scapa de matreata cu Dercos : anti-matreata

Samponul ACM Novophane l-am achizitionat in speranta ca o sa-mi rezolv problema suparatoare cu scalpul meu gras. Vazand ca este la un pret accesibil, l-am cumparat. Intr-adevar, de la prima utilizare nu pot spune ca am observat mari schimbari insa se simtea ceva diferit, senzatia de incarcat nu se mai simtea. Dupa cateva utilizari pot spune ca am vazut rezultate, scalpul era mult mai curat iar parul nu se mai ingrasa dupa o zi de la spalare.

VEZI PRET

Acest sampon regleaza sebumul si este perfect si pentru spalare zilnica pentru parul gras si lipsit de fermitate. Are o formula delicata si curata in profunzime, nu usca si elimina senzatia uleioasa. Dupa folosirea samponului, parul este mai catifelat si mai usor de aranjat, suplu si cu volum. Este potrivit pentru toate tipurile de par si are efect de control al excesului de sebum si antistatic.

Contine ingrediente naturale, extract de frunze de urzica care reduce caderea parului si acid citric care mentine parul moale si catifelat.

Se utilizeaza foarte usor, se aplica samponul si se maseaza scalpul ulterior clatind parul cu apa calduta, din abundenta. Se poate folosi zilnic.

Compozitie completa 

AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM CHLORIDE, URTICA DIOICA LEA! EXTRACT, ZINC GLUCONATE, PYRIDOXINE HCL, BIOTIN, PHENOXYETHANOL, PPG-26-BUTETH-26, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, CHLORPHENESIN, POLYQUATERNIUM-1 O, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, DISODIUM EDTA, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CARAMEL, CL 19140 (YELLOW 5), CL 42090 (BLUE 1 ), PARFUM (FRAGRANCE).

Citeste mai multe detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *