fire crescute sub piele foliculita recomandari
Ingrijire Corp

Folisan pentru fire crescute sub piele si foliculita

Tot mai multe femei se plang in ultima perioada de firele crescute sub piele si de foliculita. In acest articol vreau sa va vorbesc despre un produs foarte bun care m-a ajutat sa rezolv aceasta problema, foarte suparatoare.

Probabil va intrebati de ce apar aceste probleme si care este cea mai eficienta metoda de prevenire a firelor crescute sub piele si a foliculitei.

Cauze, tratament si preventie :

Epilarea reprezinta o cauza frecventa in aparitia firelor crescute sub piele si a foliculitei. Din cauza epilarii cu lama de ras, de cele mai multe ori apar aceste probleme. Nu este insa o regula, ele pot aparea si atunci cand folosesti epilatorul sau chiar ceara.

Atunci cand este blocata traictoria normala, apar firele crescute sub piele. Firele de par cresc in cadrul unui folicul, in care se inradacineaza. Atunci cand folocilui este acoperit cu piele, firul va continua sa creasca si se pozitioneaza sub stratul de epiderma. Apar umflaturi iar in cele mai nefericite cazuri pot aparea complicatii sau infectii cum e foliculita.

Citeste mai multe..

Ce este foliculita?

Foliculita este o infectie comuna a pielii, cauzata de un folicul de par infectat sau inflamat. Aceasta afectiune este intalnita, atat la femeie, cat si la barbati. Daca nu este tratata la timp, foliculita poate lasa cicatrici sau pot aparea numeroase neplaceri fizice cum sunt mancarimile.

Cum scapam de firele crescute sub piele?

In general, firele crescute sub piele se rezolva de la sine. Tot ce trebuie sa faceti este sa eliberati firele de sub piele, sa exfoliati pielea. Exfolierea pielii ajuta la indepartarea stratului de piele moarta si elibereaza firele de par. Intotdeauna se foloseste apa calda si nu fierbinte. Puteti folosi o perie cu fire moi sau o manusa exfolianta. De asemenea, un scrub exfoliant este si el o varianta foarte buna. Zatul de cafea poate fi un exfoliant foarte bun.

Foarte important, cand vrem sa scoatem firele de sub piele zona sa nu fie zgariata sau iritata deoarece putem face infectie. Zona se spala intotdeauna cu apa calda, se exfoliaza si putem aplica o compresa calda peste firul de par. Compresa calda ajuta la deschiderea folicului. Firul de par se poate indeparta cu un ac sterilizat sau cu o penseta, doar atunci cand este la suprafata pielii deoarece pielea se poate zgaria si infecta.

Un tratament foarte bun pentru a scapa de iritatii, fire crescute si foliculita este Folisan.

Ce este Folisan?

Folisan este o lotiune foarte buna impotriva firelor crescute sub piele si a foliculitei. Folisan se foloseste pe orice zona fie ca vorbim de maini, picioare, inghinal sau axila si la orice metoda de elipare, radere sau smulgere. Este o lotiune foarte buna care isi face bine treaba si te scapa de neplaceri. Se foloseste foarte simplu, se aplica zilnic de preferat seara, pe zonele epilate sau rade pana cand parul apare din nou. Inca de la prima utilizare, firele incep sa iasa la suprafata. Foarte important este ca aceasta lotiune sa fie folosita zilnic si sa se respecte durata de tratament pentru a avea un rezultat cat mai bun.

VEZI PRET

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *