protectie solara spf50+ fata
Ingrijire Fata

Top 3 creme protectie solara fata

TOP 3 creme protectie solara spf pentru fata – cele mai bune creme de fata cu spf

Folosirea prodselor de protectie solara cu SPF este foarte importanta in orice perioada a anului dar mai ales pe timpul verii. Aceste produse sunt absolut necesare pentru protejarea sanatatii pielii deoarece previn arsurile solare si au rolul de a preveni imbatranirea. Pe langa acestea, ajuta pielea sa se mentina hidratata, sa nu apara hiperpigmentarea.

Produsele cu protectie solara nu trebuie sa lipseasca din nici o trusa de ingrijire, mai ales cele mai protectie solara SPF 50+. Aceste produse mentin pielea tanara, frumoasa si sanatoasa in orice indiferent de sezon.

In acest articol am facut un TOP 3 creme de fata cu SPF foarte bune : 

Avene SUN High Protection Crema pentru fata cu protectie solara SPF 50+ 

Avène Sun High Protection este o crema cu SPF 50+ speciala pentru a va proteja fata impotriva efectelor nedorile ale radiatiilor solare. Acest lichid facial este perfect pentru plaja si nu numai, avand o protectie ridicata. Are o textura usoara, non-grasa si nu este lipicios. Este potrivita pentru tenul mixt si sensibil.

VEZI PRET

 

 

protectie solara shiseido

Ziaja Med Protecting UVA +UVB protectie solara mata pentru fata SPF 50+

Ziaja Med Protecting UVA + UVB este o protectie solara matifianta, foarte buna, pentru tenul normal dar si pentru tenul cu probleme, predispus la acnee sau decolorat. Aceasta crema protejeaza de soare inclusiv semnele din nastere si matifiaza suprafata tenului. Are o textura usoara si nu lasa urme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *