tus catrice
Make-Up

Tus Catrice It’s Easy Black Liner

Catrice It’s Easy Black Liner este un tus foarte bun, la un pret accesibil. Acest tus ofera rezistenta de lunga durata, are o culoare bogata si intensa si se poate folosi foarte usor datorita design-ului in forma de creion. Aceasta forma a tusului permite sa poata fi folosit foarte usor si se pot trasa linii atat groase cat si subtiri, dupa preferinta.

Tusul pentru ochi Catrice este o varianta foarte buna daca va doriti un tus rezistent, cu o culoare negru intens si la un pret mic. Nu intotdeauna pretul reflecta si calitatea. Poate sa fie un produs scump, de o calitate slaba si un produs ieftin, de o calitate foarte buna, cum este si tusul Catrice It’s Easy Black Liner.

Citeste si :Baza machiaj Super Matte Primer Revolution Relove

Tusul Catrice are capatul de tip marker si poate fi folosit cu usurinta dupa cum am spus, chiar si pentru incepatoare. Este un tus care se usuca foarte rapid si are o rezistenta mare.

VEZI PRET

Compozitie completa 

AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, AMMONIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CI 77266 (BLACK 2) (NANO).

Despre brand 

Brandul Catrice este un brand cu produse intotdeauna de calitate si la preturi accesibile. Acest brand are cosmetice merue in tendinte. Brandul a fost fondat de Christina Oster-Daum, in anum 2004. Prima data, in anul 2004, brandul Catrice a defilat cu primul fond de ten, primul rimel si prima pudra.

Cosmeticele Catrice sunt calitatea de prima clasa. Cele mai cunoscute produse ale acestui brand sunt fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, pudra Catrice All Matt Plus si corectorul Catrice Liquid Camouflage.

Citeste mai multe detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *