sampon netezire alfaparf milano semi di lino
Ingrijire Par si Scalp

Sampon netezire Alfaparf Milano Smooth Pareri

Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth este un sampon pentru netezire perfect pentru parul indisciplinat, cu tendinta de electrizare. Acest sampon este o alegere foarte buna daca aveti probleme cu electrizara parului, multe suvite rebele si un par care ” sta in toate directiile”.

Samponul pentru netezirea parului, Alfaparf Milano Semi Di Lino Smooth din punctul meu de vedere este unul care cu adevarat isi face treaba, cel putin pe mine m-a ajutat. Am cautat si am incercat foarte multe produse pentru aceasta problema, care o aveam si eu, pana sa folosesc acest sampon. Intr-adevar, nu folosesc numai samponul, ci si balsamul si masca din aceeasi gama.

VEZI PRET

Pur si simplu, dupa prima spalare, parul capata un aspect mult mai sanatos, mai fin si mai nedet. Acest sampon curata delicat atat parul cat si scalpul si indeparteaza si sebumul. Hraneste si hidrateaza fibra parului in profunzime si netezeste suprafata firului de par.

Este facut din ingrediente care ofera hidratare, complexe speciale pentru a ajuta fibrele de par cu structura deterioarata sa fie hidratate si sa capete un aspect uniform.

Acest sampon pentru netezire Alfaparf este potrivit pentru utilizarea zilnica, la fiecare spalare se creeaza o spuma bogata si cremoasa.

Contine : 

  • complex Shine Fix – extract din seminte de in, ilumineaza parul si ii ofera luciu
  • complex color fix – protejeaza culoarea impotriva estomparii
  • proteina Frizz Defeat – previne electrizarea si fara parul fin si lucios
  • tehnologia Urban Decence Pro – formeaza un scut protector impotriva dteriorarii
  • tehnologia Climate Proof – mentine parul hidratat chiar si atunci cand exista fluctuatii de temperatura sau umiditate
  • extract de hibiscus hidrolizat – catifeleaza si revitalizeaza
Citeste mai multe detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *