spray stralucire par osis Osis+ Sparkler
Ingrijire Par si Scalp

Spray stralucire par Schwarzkopf Osis Sparkler

Schwarzkopf Professional Osis+ Sparkler este un spray pentru stralucire pentru par, un produs pentru ingrijirea parului foarte bun. Acest spray nu numai ca ii ofera parului o stralucire perfecta, il netezeste si ofera o fixare usoara. 

Spray-ul Schwarzkopf Professional Osis+ Sparkler este potrivit pentru toate tipurile de par, pentru parul care are nevoie de stralucire si finete. 

VEZI PRET

Folosind acest produs pentru par am observad ca imi pot pieptana parul mult mai usor iar parul nu se mai electrizeaza. Intotdeauna am avut probleme cu electrizarea parului si cu firele rebele. Acest spray ma ajuta foarte mult sa obtin pentru parul meu stralucirea de care avea nevoie si sa elimin electrizarea.

Se poate folosi atat pe parul umed cat si pe cel uscat, intre spalari. Din punctul meu de vedere, este un produs de styling foarte bun, ce nu trebuie sa lipseasca din rutina de ingrijire a parului.

Imi place la acest spray ca ofera parului nutritie si o fixare usoara, fara sa-l incarce sau sa se simta aspru. Cu un pic de produs, parul devine mai usor de pieptanat, nu se mai incalceste si capata un luciu natural, rezultate ca la salon.

Ce contine acest spray ?

Contine uleiuri siliconice usoare care nu ingreuneaza, netezesc si ofera stralucire.

Compozitie completa

BUTANE,ISODODECANE,ALCOHOL DENAT.,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,DICAPRYLYL CARBONATE,ISOBUTANE,PARFUM (FRAGRANCE),LINALOOL,AQUA (WATER, EAU),BENZOIC ACID,METHYL BENZOATE

Citeste mai multe detalii

Despre brand

Brand-ul Schwarzkopf Professional a aparut pentru prima data intr-o mica drogherie din Berlin, in urma cu mai ine de 100 de ani, sub conducerea chimistului Hans Schwarzkopf.

Acest brand ofera o gama completa cu produse de ingrijire cu adevarat profesionale pentru par si este apreciat la nivel mondial. Produsele Schwarzkopf Profefssional se gasesc atat in saloanele de coafura cat si in magazinele de pe toate continentele, fiind foarte recomandate si folosite de o multime de oameni. Liniile de produse sunt codificate prin culori, atent construite pentru fiecare problema a parului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *