fond de ten Maybelline Affinitone
Make-Up

Fond de ten Maybelline Affinitone Review

Maybelline New York Affinitone este un fond de ten lejer, care asigura un machiaj foarte natural si rezistent. Acest fond de ten se gaseste in mai toate supermarketurile si magazinele online,  fiind foarte accesibil la pret.

Fondul de ten Maybelline New York Affinitone ofera un aspect foarte natural si ingrijit, este hidratant si uniformizeaza perfect nuanta tenului. Este foarte bun si pentru tenul cu imperfectiuni, camufleaza si ofera rezistenta pe tot parcursul zilei.
Acest fond de ten este potrivit persoanelor cu ten uscat sau normal. Are o textura foarte lejera si nu incarca tenul. Este disponibil in mai multe nuante, nuanta potrivita fiind foarte usor de gasit. Acoperirea este medie, ideala pentru un machiaj atat de zi cat si de seara.

Contine vitamina E, o vitamina esentiala pentru piele ce ingrijeste si hidrateaza si pigmenti HD care asigura o contopire perfecta cu tenul.

Se aplica foarte usor, este nevoie un aplicator din burete sau se poate folosi o simpla pensula pentru fond de ten. Intotdeauna, pentru un aspect uniform trebuie sa se aplice pe piele o cantitate adecvata de fond de ten.

https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=edd2c563e&unique=c6dae5faa&redirect_to=https%253A//www.notino.ro/maybelline/affinitone-affinitone-make-up-hidratant/

https://l.profitshare.ro/l/12298962

Compozitie completa

AQUA / WATER, DIMETHICONE, ISODODECANE, CYCLOHEXASILOXANE, GLYCERIN, PEG-10 DIMETHICONE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, SODIUM CHLORIDE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, HEXYL LAURATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, TOCOPHEROL, PANTHENOL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, ALUMINUM HYDROXIDE, HYDROXYETHYL UREA, TIN OXIDE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SODIUM HYALURONATE, METHICONE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, [+/- MAY CONTAIN: CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, MICA, CI 19140 / YELLOW 5 LAKE]. (F.I.L. D176544/3).

Citeste si : Review fond de ten Maybelline Fit Me Matte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *