masca de fata cu cafea
Ingrijire Fata

Ten mai luminos cu masca pentru fata cu cafea

Un adevarat rasfat pentru orice ten este o masca de fata cu cafea. Mastile de fata sunt un rasfat perfect pentru orice ten, actioneaza rapid si pot fi purificatoarea, hidratante, exfoliante. Mastile de fata pot fi de un real ajutor pentru anumite probleme ale tenului.

Masti pentru ten

Alegerea unei masti de fata este foarte importanta, o masca de fata preparata acasa, din ingrediente naturale trebuie folosita corespunzator astfel incat nu afecteze starea tenului.

Orice femeie isi doreste un ten fara imperfectiuni si de aceea trebuie sa acordam tenului o atentie deosebita. Mastile facute in casa se prepara foarte rapid.

Masca de fata cu cafea ilumineaza tenul instant. Masca de fata cu cafea face minuni pentru tenul obosit, reduce inflamatia si diminueaza cearcanele. In combinatie cu mierea de albine face adevarate minuni.

Pentru prepararea unei masti de fata cu cafea sunt nevoie de doar doua ingrediente, o lingura de cafea pulbere si o lingura de miere.

Toate ingredientele se pun intr-un recipient mic si se amesteca bine. Se aplica pe fata si se maseaza usor cu miscari circulare. Timp de aproximativ 20 de minute se lasa pe fata si se clateste cu apa calda. Dupa se aplica o crema hidratanta.

Citeste si :Masca de noapte regeneratoare Restore Collagen : Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *